Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Història i Encant a Sant Cugat Sesgarrigues: Casa de Poble del 1771

A tan sols 5 minuts de Vilafranca, descobreix aquesta casa de poble cantonera amb una història que es remunta al 1771. Amb una reforma que s ha preservat l estil clàssic, creant un espai que fusiona l elegància del passat amb les comoditats modernes.

Detalls de la Propietat:

• Superfície construïda de 330m² distribuïts en tres plantes amb 110m² cadascuna.

• Planta Baixa: Amb un impressionant distribuïdor, la casa ofereix dos menjadors, un destinat a l estiu i l altre a l hivern amb una acollidora llar de foc. També hi trobaràs una cuina totalment equipada, un despatx, un lavabo i una autèntica bodega amb volta catalana al sotan.

• Primera Planta: Un distribuïdor-sala d estar que condueix a tres dormitoris dobles i un bany recentment renovat, tot preservant l encant original.

• Segona Planta: Amb un altre distribuïdor-sala d estar, aquest nivell disposa de quatre dormitoris dobles i un lavabo addicional.

Encant Tradicional amb Tocs Moderns:

• Els terres de mosaic hidràulic i les impressionants bigues de fusta de Melis aporten caràcter autèntic a la propietat.

• Calefacció de gas per assegurar una temperatura còmoda durant tot l any.

Aquesta casa ofereix més que una residència; és una oportunitat d immersió en la rica història de Sant Cugat Sesgarrigues. Amb espais amplis i una distribució cuidada, aquesta propietat captura l ànima d una època passada, mentre proporciona les comoditats contemporànies. No deixis passar aquesta oportunitat única de fer d aquesta casa la teva llar. Per a més informació o per programar una visita, no dubtis en contactar-nos.

Característiques principals

Superficie: 330 m² Dormitoris: 7 Aseos: 2 Banys: 1

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat